Ramen, Deuren en Kozijnen

Veel warmte gaat door glas verloren. Om onnodig warmteverlies tegen te gaan is goed isolerend glas noodzakelijk.  In plaats van dubbelglas, is het beter om HR++-glas of drievoudig hoog rendementsglas (HR+++) aan te brengen. Ook isolerende kozijnen zijn belangrijk. Door een kozijnen met een lagere U-waarde dan het glas te kiezen, wordt houtrot door condensvorming voorkomen.

Bouwbedrijf Van Laar is een allround bouwbedrijf gevestigd in Wapenveld.

Werkgebied: Max. 40 km

Wonink Bouw, gevestigd in Vorchten (gemeente Heerde), verwezenlijkt al uw plannen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Werkgebied: Max. 20 km

Schildersbedrijf Dick Rorije is een allround bedrijf dat op het gebied van glas, renovatie en klein bouwkundigwerk zijn werk goed en vakkundig verstaat.

Werkgebied: Max. 20 km

Wij werken hoofdzakelijk met A-Kwaliteits verf producten. De hoofdmoot van onze werkzaamheden bestaat dan ook uit onderhouds-schilderwerk en nieuwbouw schilderwerk.

Werkgebied: Max. 10km

U kunt bij mij terecht voor alle mogelijke schilderwerk en sauswerk, zowel binnenwerk als buitenwerk.

Werkgebied: Max. 30 km

Ons bedrijf is gevestigd in Elspeet en opereert hoofdzakelijk binnen de  driehoek Zwolle - Arnhem -Hilversum. We werken altijd met een open vizier en een transparante structuur.

Werkgebied: Max. 30 km

Bouwbedrijf Heimensen is actief in bouwen en specialisaties. De bouwactiviteiten gaan van kleine reparaties tot de nieuwbouw, onderhoud en renovatie van woning- en utiliteitsbouw.

Professioneel vernieuwen. Dát is onze drijfveer. Dat doen we met professioneel schilderwerk, spuitwerk (coating) en diensten op het gebied van interieur & decoratie.

Wij zijn actief in nieuwbouw, verbouw, uitbreiding, renovatie en restauratie van zowel woningbouw- als utiliteitsprojecten.

Werkgebied: Max. 30 km

SmartBuildingSolutions BV verkoopt en ontwikkelt innovatieve en intelligente producten, concepten en formules voor gebouwen op de B2C en B2B markt.

Werkgebied: Max. 20 km

Smartwin, een kozijn dat ontwikkeld is om de markt te voorzien van een betaalbaar eersteklas passief kozijn.

Werkgebied: Max. 80 km

Al 16 jaar een betrouwbare glaszetter bij u in de regio! Tevens verzorgen wij al jaren het glas voor de gemeente Harderwijk. Geen voorrijkosten en een eerlijk advies.

Werkgebied: Heel Nederland

Minder afhankelijk zijn van het energiebedrijf? Steentje bijdragen aan een schoner milieu of wil je volledig zelfvoorzienend zijn?

Werkgebied: Max. 80 km

Schilderwerken Lenferink is een familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat.

Adviesbureau energie neutrale en producerende woningen. Smart Grids en Smart laden EV.

Werkgebied: Heel Nederland